LA FERMATA WOERDEN

LA FERMATA WOERDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 333 beoordelingen
26 jan 2021 om 19:30 Service was goed en snel en het eten was heerlijk. Aanrader!
26 jan 2021 om 16:46 Het was heerlijk!! De quiche was op en er werd netje gebeld voor een lekker alternatief. TOP Bedrijf!!
21 jan 2021 om 18:20 Goed eten!
14 jan 2021 om 18:49 Bezorging zou 19 min zijn maar was 40 min geworden, verders weer heerlijk gegeten!!
12 jan 2021 om 21:21 Prima op tijd bezorgd, aardige bezorgster. Echter was de pizza koud tot lauw. De meegedeelde tiramisu was geen succes. Kortom dit keer niet tevreden.
9 jan 2021 om 19:12 Eten was erg lekker, jammer dat de pizza heelmaal koud was.
9 jan 2021 om 18:20 Zo als altijd was het eten geweldig. De pasta is top, en broodje carpaccio de beste die je kan kopen
8 jan 2021 om 20:36 Perfect op tijd, zelfs eerder dan aangegeven én wederom subloem van smaak. Heerlijk, doen we snel weer.
5 jan 2021 om 12:07 Het eten was erg lekker! Alleen steeds nare ervaringen met het personeel en de bezorging! Erg jammer, had zo’n goeie tent kunnen zijn. Vandaag belde ik ze op met een vraag over de bezorging omdat er iets was misgegaan, word ik op gehangen en uitgelachen!
24 dec 2020 om 17:13 Super netjes verzorgd en ingepakt en snelle levering
20 dec 2020 om 18:44 Hele vieze pizza. Zit amper wat op! We waren echt teleurgesteld
19 dec 2020 om 15:41 Zalige borrelplank voor 2 personen besteld! Vriendelijke personeel!