LA FERMATA WOERDEN

LA FERMATA WOERDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 145 beoordelingen
12 feb 2020 om 17:02 Lekkere pasta truffel! Aanrader, enkel broodje carpaccio minder, wat taai en te dik gesneden.
31 jan 2020 om 19:05 Magnetronvoer
30 jan 2020 om 21:56 een carpaccio salade en Napolitaanse kip besteld , zelf de kip gegeten maar Helaas Na inname een borrelde buik en aan de diarree.
29 jan 2020 om 22:15 Ik heb hier regelmatig broodjes gekocht en die zijn heerlijk. We hadden nu echter een pizza en een salade. Dit zijn echt miniporties. Ik ben een kleine eter maar meer sla had wel gemogen. De pizza vulde nog niet eens de helft van de doos. -22 euro en hong
29 jan 2020 om 17:01 Ik hou van jullie eten
24 jan 2020 om 19:41 Normaal ben ik erg tevreden. Helaas was het dit keer niet zoals gewend. We hadden pasta met garnalen waar geen garnalen in zaten. De frommagi pizza was veel te zout teveel kaas in verhouding met bodem en ik had ook een stuk plastic in mijn eten.
23 jan 2020 om 17:35 Heerlijk broodje!
18 jan 2020 om 18:16 Broodje was te zacht, verder erg vriendelijke bezorger en netjes optijd :)
2 jan 2020 om 21:26 De diverse pastagerechten waren heerlijk. Bezorging was zo goed als binnen de doorgegeven tijd en zeer bezorger was vriendelijk en beleefd.
29 dec 2019 om 19:28 Spaghetti was vrij droog, weinig saus. Broodje was heerlijk
19 dec 2019 om 22:47 Ik had het iets ambachtelijker verwacht.
6 dec 2019 om 22:46 Voor de 2de keer achter elkaar is de bestelling niet compleet! We missen niet een ding maar gewoon 3 dingen. Kwaliteit was ook niet zoals gewend. Spaghetti meer saus als pasta. Broodjes geen saus... helaas slechte ervaring.